bezinning, bezieling, beweging

Online mini retraite ‘Verplicht in het nu’ met Erna Bakker

Een paar weken geleden was mijn laatste nieuwsbrief na zeven weken mini retraites met je te hebben gedeeld.
Hier vind je ze nog een keer op een rij:
Zeven mini retraites. Kijk en doe mee!

Daarna bleef ik even stil. Althans naar buiten toe. De individuele gesprekken gaan gewoon door, online en in de praktijk. Sessies waar mooie transformaties plaats vinden.

Vorige week voelde ik het verlangen om weer met groepen te kunnen werken. Ik zocht naar een online oplossing. Legde de lat hoog, voelde onrust en zag leeuwen en  beren bij de technische uitvoering van het geheel. Om uit ‘dit gedoe’ te komen ging ik even het bos in
voor een wandeling.

Een uur later open ik mijn mailbox en vind daarin een mail van Dominicanenklooster Huissen (waar ik stilteretraites en workshops familieopstellingen geef) met de vraag of ik een online retraite wil geven.
Het onderwerp kan ik kiezen en de opname vindt plaats in het klooster. Er zal iemand zijn die de techniek, beeld en geluid verzorgd!

Wat een cadeau! Ik voel gelijk hoe het in me gaat borrelen. Een paar onderwerpen komen in me op. Ik bel een vriendin om te sparren en binnen een uur mail ik het klooster met een onderwerp en hoe
ik het voor me zie.
Ik ben weer helder! En voel me dankbaar.

De uitzending was op 27 mei. Hieronder kun je de video terug kijken.

Tijdens de mini retraite ga het hebben over ‘Verplicht in het NU’
Wat doet het met je nu je minder plannen kunt maken, je minder zekerheid hebt voor de toekomst? Heb je het gevoel opgesloten te zitten, dat je leven on hold staat? Of voel je juist meer vrijheid en ontspanning nu er minder vast ligt?

In deze online retraite laat ik je zien en vooral ook ervaren hoe je in deze bijzondere tijd kunt terugkeren naar de stilte, de rust en de ontspanning die er altijd is.


Kijk hier de online mini retraite ‘Verplicht in het nu’ terug

Er is nog meer nieuws: het klooster gaat weer open!

Vanaf 1 juni gaan er weer programma’s starten. Het klooster is ingericht op 1 1/2 meter en we volgen de richtlijnen van het RIVM. Je kunt je aanmelden voor de stilte retraites en de workshops.

Voor het weekend: ”je plek innemen’ (familieopstellingen) klik hier Voor de retraite: ‘de stilte bevrijdt’ klik hier

Heerlijk om elkaar weer live in een groep te kunnen ontmoeten!
Een mooie week gewenst en tot gauw!

Warme groet, Erna Bakker


Erna Bakker helpt je van ingewikkelde naar liefdevolle relaties! Ze laat je ervaren hoe je open en vrij kunt communiceren, de energie weer kan laten stromen waardoor er een gezonde verbinding ontstaat met jezelf én met de ander. Lees hier meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *