bezinning, bezieling, beweging

Online miniretraite met Maria van Mierlo – Leven in waarheid

‘Waar is, van iets dat zo is, te zeggen dat het zo is, en van iets dat niet zo is, te zeggen dat het niet zo is.’ – Aristoteles


Het citaat hierboven laat zien dat het bij ‘waarheid’ draait om een juiste manier van benoemen van de dingen. Om dit te kunnen, heb je een innerlijke houding nodig waarbij begrippen als ‘je veilig voelen’ en ‘vertrouwen’ een sleutelrol spelen. Aan de hand van enkele vragen leidt Maria je naar een plaats in jezelf waar je kunt onderzoeken hoe het met deze thema’s in jouw leven is. Een aansprekend praktijkvoorbeeld tot slot laat je zien hoe moeilijk de waarheid kan zijn en hoe de net-niet-waarheid altijd op de loer ligt. Deze retraite is een uitnodiging om in liefde te kijken naar jouw eigen dans met de waarheid.

Maria van Mierlo heeft een communicatiebureau en is Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen & Integriteit. Zij adviseert kloostergemeenschappen en is eindredacteur van het magazine Klooster! Ze is mede-oprichter van Heb Het Hart en begeleidt o.a. in Huissen meerdere retraites.

Voor meer info zie:

Heb Het Hart
www.hebhethart.nu

Maria van Mierlo Communicatie
www.mariavanmierlo.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *