bezinning, bezieling, beweging

Online mini retraite met Henk Jongerius – Lieg niet

Dominicaan Henk Jongerius nodigt je van harte uit voor deze online miniretraite. Op zijn geheel eigen wijze reflecteert Henk op Liedje van Judith Herzberg. We onthullen alvast de eerste strofe:

Lieg alsjeblieft niet tegen me 
niet over iets groots niet over iets anders.
Liever hoor ik het  vernietigendste dan dat je liegt 
want dat is nog vernietigender

Reacties (1):

  1. Antoinette

    13 augustus 2021 at 10:54

    Kwetsbaarheid tonen vanuit je ware zijn maakt je toegankelijk voor anderen. Er is een herkenning wederzijds. Die herkenning geeft kracht en die ervaar ik dan in oprechte en eerlijke daadkracht. Hierin zit dan ook mijn vreugde. ‘Ik doe wat ik doe en vraag niet waarom.’

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *