bezinning, bezieling, beweging

Online mini retraite met Bernd Jansen

Bernd Jansen, oprichter en trainer van Instituut Menz, spreekt over omgaan met emoties en het vinden van geluk in tijden van crisis, bezien vanuit een modern boeddhistisch perspectief.

Reacties (1):

 1. Elle

  19 november 2020 at 16:53

  Bernd dank je wel voor deze retraite. Ik kan er wel wat mee.
  Een ding puzzeld mij namelijk. Je zegt je bent niet jou lichaam maar je hebt je lichaam. Mee eens. Terug naar de oefening waarin je zegt, volg je ademhaling tot diep in je buik . Het brengt je terug naar jezelf . Daar zit hem mijn vraag, ik was mijn buik toch niet , ik heb mijn buik. Hoe brengt hij mij dan terug naar mij zelf. Hoe zit dat. Ik mediteer regelmatig en probeer daarin mij te richten op inderdaad mijn ademhaling, die heb ik altijd bij me.
  Ik hoop dat mijn vraag duidelijk is voor je en je een antwoord zou kunnen geven

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *