bezinning, bezieling, beweging

‘Lieve Corona’ – een gratis schrijfspecial met Geertje Couwenbergh

Corona is een virus, maar eigenlijk is het een naam voor zoveel meer. Het is de naam voor beperkte mogelijkheden en verlies, maar misschien ook wel vertraging en dankbaarheid. Corona is van alles en nog meer, en daarmee hoogstpersoonlijk. In deze gratis schrijfsessie duik je samen met schrijfster Geertje Couwenbergh onbevreesd de armen van corona in.

Een vriendin van me schreef onlangs dat Corona naast een lock-down ook een slow-down betekent. Dat er meerdere kanten aan deze pandemie zit, valt vermoedelijk iedereen op. Of je in deze tijd nu heel druk bent, dankbaar of juist eenzaam en bezorgd – en vaker nog; een mix van dit alles- één ding lijkt duidelijk. Iedereen is wakker. Geactiveerd. Uit haar of zijn normale doen.

En dat is volgens mij goed nieuws. In elk geval voor schrijvers, want die moeten wakker zijn, zelfs naar de meest alledaagse zaken.

Maar ook als je jezelf niet als schrijver beschouwt kan schrijven een manier zijn om je begrip van deze tijd te verdiepen. Je zelfkennis te vergroten. Je wereld te verruimen. In ‘Lieve Corona’, een gratis online schrijfspecial’ zetten we samen de daad bij het woord met speciale schrijfopdrachten.

Je hebt geen schrijfervaring nodig om mee te doen! Pen, papier en een half uur van je tijd zijn genoeg.

Volg hier gratis deze unieke corona schrijfspecial met Geertje Couwenbergh

Geertje Couwenbergh begeleidt schrijf- en stilteprogramma’s in het Klooster. Ze is antropoloog, columnist, schrijftrainer en auteur van vijf boeken, waaronder: Zin, Lust in je Leven door Schrijven.

Foto door Coco Broeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *