bezinning, bezieling, beweging

Innerlijke onrust kalmeren

Na de vorige video met een uitleg over zenmeditatie, vandaag een video over het kalmeren van innerlijke onrust.

Thuis zijn we met velen dicht op elkaar of juist alleen, wat in beide gevallen spanningen oproept. Velen van ons leiden verlies.
Tegelijk is het ook de tijd van de vele initiatieven, van creativiteit en er wat mee doen.

De innerlijke onrust echter kan zich vertalen in irritatie, stress of somberheid. Het is goed om te begrijpen waar dat vandaan komt en dat je dit niet vreemd hoeft te vinden. Het is daarbij beter om de spanning zelf los te kunnen laten, dan er een ander mee lastig vallen.

Hierbij een nieuwe video ‘Innerlijke onrust kalmeren’ in de ‘Bron van Inspiratie’ over hoe je dat kunt doen. Je vindt in deze Bron van Inspiratie ook nog andere gratis hulpmiddelen:

  1. Leren mediteren
  2. Diep ontspannen
  3. Emotionele onrust kalmeren
  4. Eerste les ‘Stressvrij leven met Tijdsurfen’

Deze video Innerlijke onrust kalmeren duurt 6 minuten.
Als je op de onderstaande button klikt, word je gevraagd naam en e-mailadres in te vullen. Vervolgens ontvang je de inlogcodes per email.


Ik wil de video bekijken. Klik hier

Paul Loomans is oprichter van De StressOntknoping. Hij is auteur van: ‘Ik heb de Tijd, Handleiding in Tijdsurfen’ en ‘Goed gevoel, Emoties als medicijn’. Paul Loomans is zenmonnik sinds 1984. Hij begeleidt mensen individueel en in groepen om vanuit rust leven. Daarbij hanteert hij een zelf ontwikkelde methode op basis van zen-inzichten.

Paul begeleidt regelmatig retraites in Klooster Huissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *